Organizatorami są właściciele i instruktorzy lubelskich klubów nurkowych.
• Profundal – Leszek (Leon) Staniak
• Extreme – Divers – Piotr Tokarski
• Napoleon – Arek Kowalik
• Tryton – Tomek Kawczyński
• Mirosław Idzik
• Przemek Stępniak
W programie:
• Dobra muzyka od DJ-a
• Foto-budka
• Serwis kawowy i napoje
• Kolacja bufetowa (menu poniżej)
• Liczne atrakcje i konkursy z nagrodami
Koszt uczestnictwa : 275 zł/osobę (550 zł para)
W celu zapisania się oraz uiszczenia opłaty zapraszamy do kontaktu ze swoimi, w/w instruktorami.
Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji! Zapiszcie się już dziś!
Do zobaczenia na balu! Zabawę rozpoczynamy o godzinie 20.00
Istnieje możliwość rezerwacji noclegu w Hotelu Luxor, dla uczestników obowiązuje niższa cena: pokój 1 osobowy 260 zł, pokój 2 osobowy 300 zł
Menu: Kolacja bufetowa
Zupy
a) Krem z białych warzyw z oliwą truflową
b) Gulasz wieprzowy z warzywami
Dania bufetowe ciepłe
a) Pieczona biała ryba w sosie maślanym
b) Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
c) Filet z kurczaka z warzywami w sosie teriyaki
d) Gnocchi ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i parmezanem
Dodatkowo
a) Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
b) Ryż z warzywami
c) Puree ziemniaczane
d) Zestaw surówek
Desery
a) Ciasta bankietowe
Przekąski zimne
Sala Bankietowa Przystawki w bufecie
a) Półmisek mięs pieczonych / schab w majeranku z czosnkiem / schab ze śliwką / schab z morelą / karczek w rozmarynie z pieprzem / boczek pieczony w musztardzie
b) Kęski z kurczaka w panko z sosem słodko – kwaśnym
c) Szpinakowy biszkopt z wędzonym łososiem i ziołowym serkiem
d) Grillowana tortilla z warzywami
e) Sałatka z burakami i fetą: buraki / feta / rukola / orzechy / granat / olej rzepakowy
f) Sałatka z kurczakiem i prażonym boczkiem wędzonym: filet z kurczaka / sałata lodowa / ser pleśniowy lazur / pomidor / jajko / prażony boczek / czerwona cebula / prażone pestki słonecznika / sos miodowo- musztardowy
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE – SOFT
Alkohol we wlasnym zakresie !
Sala Bankietowa Napoje
Kawa, herbata
Soki owocowe 100%
Woda mineralna z cytrusami i miętą
Napoje gazowane z dyspensera
Kolacja bufetowa
Sala Bankietowa Zupy
a) Barszcz czerwony czysty z pasztecikiem z ciasta francuskiego
Dania bufetowe ciepłe
a) Włoska lasagne bolognesse pod aksamitnym beszamelem
b) Mix pierogów (z mięsem, ruskie, z kapustą i grzybami)
c) Lasagne warzywna zapiekana z beszamelem
Impreza niekomercyjna, organizatorzy tez płacą za siebie
Koszt uczestnictwa : 275 zł/osobę (550 zł para). Szczegóły imprezy w opisie wydarzenia.
Numer konta Leszek Staniak
86 1140 2017 0000 4902 0498 4268
Ostatnie miejsca ! Jeśli jesteś zainteresowany proszę o pilny kontakt !